fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev Tverrliggeren april 2017

Månedsbrev Tverrliggeren april 2017

  • 31-03-2017

Da ønsker vi april velkommen og legger en fin mars måned bak oss. I mars startet vi opp med temaet Karius og Baktus, for store og små. Det er en fortelling mange kjente godt til fra før, så det har vært kjekt å fordype oss enda mer inn i det. Vi har og fått sett noen kjekke fellessamlinger fra da de andre avdelingene hadde om samme tema. Barna synger på sangene hele dagen, ute og inne. De er opptatt av tannhygiene, og vi har snakket om hva som er skadelig for tennene våre. Temaet fortsetter vi med nå i april, og vi har enda mye kjekt å ta for oss. Da skal vi og snakke litt mer om påsken, og lage noen kjekke påskehemmeligheter som barna skal få ta med seg hjem.

3-6 åringene har jo og vært på påskevandring allerede. Det er like kjekt hvert år, og barna har mange spørsmål. De får da kle seg ut, og så går vi på en vandring gjennom kirken med ulike aktiviteter.

Barnehagedagen ble vellykket i år igjen, til tross for litt vind. Kjekt at så mange har mulighet til å komme. Barna syns det er stor stas å få opptre med sangene de har øvd på. Så er det jo alltid like kjekt å grille de gode kjøttbollene til Merethe på bålet.

I uke 14 utgår de faste aktivitetene på avdelingen. Vi skal starte opp med påskeaktiviteter. På tirsdag 4 april skal vi på påsketur til Fritidsgården. Da skal vi grille og leke, og barna kan ha med seg noe godt i sekken. Det henger oppslag på tavlen i gangen. 6 april er det duket for påskefrokost med dere foreldre på Tverrliggeren kl 08. Vi gleder oss!

10 og 11 april er det innskrenket åpningstid i barnehagen. Vi har da åpent fra kl 07.30-16.30. 12 april har vi åpent fra kl 07.30-12.

Marius som har vært hos oss de siste månedene, har nå avsluttet praksisen sin hos oss. Han skal heldigvis fortsette å jobbe hos oss, men da i en på-topp stilling på huset. Det syns vi er veldig kjekt.

Ellers minner vi på at det er fint om dere går igjennom klærne til barna i hyllene. Vi merker at været begynner å bli mildere.

Vårklemmer fra Aimee, Ester, Isabel, Ragny, Marit, Liv og Marius.