fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev fra Målgården juni 2016

Månedsbrev fra Målgården juni 2016

  • 01-06-2017

Hei alle sammen! Vi har hatt en veldig fin mai måned her på avdelingen. Vi har hatt noen dager med sol og varme og det har vært fint å være ute i lette klær. Det hadde vært fint dersom dere har med caps/solhatt liggende i barnehagen, og gjerne sjekke at der er skifteklær som passer for mere varme dager fremover, forhåpentligvis.

Vi var så heldige å fikk se forestillingen med Karius og Baktus i Stavangeren, det var gøy både for små og store. Målgården hadde også sin egen fellessamling for hele barnehagen hvor de voksne kledde seg ut som Klatremus og Mikkel Rev, og alle barna stod fremme og sang.
16.mai hadde vi aktivitetsdag sammen med Dronningåsen barnehage, der vi gikk i tog med flott korpsmusikk, hadde kjekke aktiviteter i barnehagen der, etterfulgt av pølser og is som vi koste oss med.
Opplegg på Fritidsgården var veldig kjekt for barna, og der fikk vi gå inn og klappe og holde dyra, mens Simen snakket litt om de ulike dyra. Til slutt fikk vi kjøre en tur med traktor og tilhenger, det synes alle var helt topp!!

Nå ser vi frem til sommer og mange kjekke aktiviteter som vi skal gjøre.

Viktige datoer i juni:
8.juni skal vi ha sommerfest i barnehagen fra kl 15.00 til 17.00. Der vil komme eget skriv om dette som henger på tavla.
13.juni drar hele barnehagen på sommertur til Hove Fuglepark. Vi blir hentet av buss. Mer info om turen vil komme.
15.juni er det sykkeldag på Målgården. Da kan barna få ta med seg sykkel/sparkesykkel i barnehagen. Husk å ta med hjelm!
22.juni Lekedag, da kan barna få ta med seg en leke til barnehagen.

Uke 26,27 og 28 er det endret åpningstid, da er åpningstiden fra 07.30-16.30.

Fra uke 26 starter sommerbarnehagen og da har vi ulike tema de forskjellige ukene. Planen for dette vil vi komme tilbake til.
På sommeren blir avdelinger slått sammen, da er det veldig greit at dere merker barnas tøy slik at det blir lettere å holde orden i disse.

Til slutt vil vi takke for gode samtaler på foreldresamtalene vi nå har gjennomført.

Vi vil også takke for det gode samarbeidet vi har hatt gjennom dette året som har gått, og ønsker dere alle en riktig god sommer.

Sommerhilsen fra Wenche, Pål, Silje og Vigdis