fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev november 2017 Målgården

Månedsbrev november 2017 Målgården

  • 30-10-2017

Høsten har nå kommet for fullt og det er flott og se alt det med farger vi har hatt rundt oss nå i denne måneden som har gått. Barna har fått kost seg mye ute både på turer i skogen og i barnehageområdet. Der har vi sett på alle bladene som har falt ned på bakken, og noen har vi tatt med oss inn for å lage fine høstbilder med.

Vi har også blitt kjent med den lille snille elefanten Jumbo som vil ut i den store verden og se. Denne historien ser vi at barna har likt å høre på, og vi har også snakket en del om ansiktsuttrykk og følelser som dyrene i fortellingen har.

Vi kommer til å fortsette med denne historien videre i november måned også, og i tillegg skal vi ha mere om kroppen vår og snakke litt om ulike følelser

I slutten av måneden vil vi gå vi over til å ha juleforberedelser, da går de faste aktivitetene ut.

Vi ønsker alle velkommen til Lanternefesten som er 2.november kl 18.00. Vi går fra Fritidsgården ned til barnehagen hvor det vil bli salg av «kunst» som barna har laget. Pengene vil gå til vårt fadderbarn Shaheen, og et annet veldedig formål som ikke er helt bestemt ennå. Håper mange foreldre har mulighet til å komme.

Minner også på at barnehagen skal ha planleggingsdag fredag den 17.november, da er barnehagen stengt.

Oppfordrer alle foreldre/foresatte til å være med på brukerundersøkelsen som varer ut november måned.

Det er nå begynt å bli kaldere ute og vi må derfor be dere om å ta en kikk i hyllene og fylle de opp med varme klær som votter/hansker, luer, halser/buff, varme gensere og bukser, ull/fleece klær, ekstra strømper og gode sko.
Det er ikke så gøy å være ute når en er kald :)

Det er hengt opp tider til foreldresamtaler som vi skal ha i uke 45, skriv dere opp dersom dere ønsker dette.


Høsthilsen fra Wenche, Silje, Pål og Vigdis