fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev fra 16-Meteren, desember-17

Månedsbrev fra 16-Meteren, desember-17

  • 30-11-2017

Hei alle sammen!

Da var november over, og vi er klare for julemåneden desember. Som dere vet har vi hatt fokus på historien om Jumbo. Dette har fenget alle barna. De viser stor glede i samlingsstund og deltar aktivt i historien og sangene vi har hatt. Vi har jobbet litt med å dele barnegruppa i små grupper. Der vi har brukt de ulike rommene vi har på huset som stadion, vippen og lekerommet inne på avdelingen. Dette har vi gjort for å skape en god lek sammen med barna.

Vi vil takke alle sammen for godt oppmøte på lanternefesten!

Desember er en litt annerledes måned i barnehagen. Vi går vekk fra faste aktiviteter, så barna trenger ikke å ha med seg tursekk. Vi skal bake, lage julegaver, lage julepynt, synge julesanger, høre julemusikk, Lucia feiring, nissefest og tid for kos. Vi ønsker å skape en koselig førjulsstemning på avdelingen. Vi vil at barna skal få oppleve glede og fellesskap ved bli kjent med juletradisjoner.

Vi skal ha ekstra fokus på sangen "På låven sitter nissen". Vi henger opp bilder av sangen på veggen, og bruker konkreter i samlingsstund. Vi skal også synge andre sanger som: Et barn er født i Betlehem, Santa Lucia, O jul med din glede, så går vi rundt om en einerbærbusk.

Vi skal trekke julekalender. Kalenderen vår er en stjernehimmel, barna får henge opp en stjerne med bilde av seg selv. Hver fredag er det adventssamling oppe på stadion.

På Lucia feiring er dere foreldre invitert til frokost i barnehagen. Fint om barna er i barnehagen til kl. 08:00. På nissefesten kan barna ha med seg nisselue eller andre juleklær. Se mer informasjon på nettsiden eller tavla.

I hele desember er det kaffe til dere foreldre på avdelingen, forsyn dere med en kopp på vei til jobb.

I desember begynner Victoria på 16. Meteren. Vi gleder oss til å bli kjent med henne og hennes familie.

Praktisk informasjon:

06.12 og 12.12 er langåpne dager for de som har meldt seg på.
13.12: Luciafrokost.
20.12: Nissefest for barn og personal.
I romjulen er det innskrenket åpningstid den 27, 28, 29 desember er det åpent fra 07:30-16:30.
02.01 er det planleggingsdag, hele personalet skal på kurs.

Er det noe dere lurer på, bare ta kontakt!

Vi ønsker dere en fin adventstid!

Hilsen Kristine, Hanne, Grete og Fadi