fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev fra Tverrliggeren januar 2018

Månedsbrev fra Tverrliggeren januar 2018

  • 02-01-2018

Godt nytt år alle sammen, vi håper dere har hatt en fin jule- og nyttårsfeiring. Desember var en koselig tid i barnehagen, vi var opptatt av at vi skal ha det rolig selv om det er en del aktiviteter og det fikk vi til. Det har vært alt fra julebakst med mye smaking til laging av julepynt og julegaver til dere foreldre. Tenker det var mange stolte barn når dere åpnet julegavene. Ellers har vi kost oss med trekking av julekalender hver dag og lest julebøker. Vi var jammen så heldige at vi fikk noen dager med snø og i desember, så vi fikk laget snømenn og rent på akebrett. Nissefesten med besøk av den ekte nissen var nok et stort høydepunkt for mange, ellers er vi glad for at så mange av dere hadde anledning til å komme på Lucia-frokost.

Jul er kjekt, men nå skal det bli godt å komme tilbake til den vanlige hverdagen igjen. Vi vet at barn liker fest og moro, men at rutiner og forutsigbarhet i hverdagen skaper trygghet. Vi ser på de yngre barna at de blir kjempeglade når vi begynner å synge de kjente barnesangene igjen. I januar og februar skal vi ha fokus på historien om «Jumbo som drar ut i verden» av Thorbjørn Egner. Han er en liten elefant som vil ut å se på verden, det blir en spennende ferd der han møter forskjellige dyr og litt skumle opplevelser. Til slutt syns han det blir veldig godt å komme hjem igjen.

2. januar begynner Veronica og Marie på Tverrliggeren, vi ønsker dem velkommen. Den 8. januar begynner Amaro på Tverrliggeren, han er lillebror til Amilia så han har vi hilst på før. Vi gleder oss til han begynner.

Den 11. januar starter vi med første turdag, så vi minner om å ta med sekker. Hvis det ellers er noe dere lurer på så er det bare å ta kontakt.

Hilsen Ester, Veronica, Sheyda, Frank, Joanna, Marie og Ragny