fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev fra 16-Meteren, april-18

Månedsbrev fra 16-Meteren, april-18

  • 03-04-2018

Hei, hei alle sammen! Håper alle har hatt en fin påske.

Nå var vi komt til april, og vi ser frem til en fin måned på 16. meteren.

Vi har hatt en fin måned på 16. Meteren, der vi hadde en del aktiviteter knyttet til påske. Vi sådde karse, og laget påskepynt. Hele barnehagen var på påsketur til fritidsgården. Der hadde vi ulike aktiviteter, hilste på dyrene, grillet pølser og barna koste seg med det gode som var med i sekken. Det var koselig å se at så mange hadde anledning til å komme på påskefrokosten.

Vi vil takke alle sammen for godt oppmøte på barnehagedagen. Dette setter vi pris på!

I april skal vi fortsette med tema "Vaske vesle brumlemann". Vi har bilder på veggen, og synger sanger knyttet til historien. Vi vil ha litt fokus på ulike kroppsdeler, og klær. Vi har hatt sporløype knyttet til tema for 3-2 åringene. Dette synes barna har vært kjempe kjekt, dette skal vi fortsette med!

Vi skal ha vannlek, da får barna bade i store baljer inne på badet. Hvis dere har noen badebleier liggende, hadde det vært fint om dere kunne tatt med ett par å legge i hylla.

Torsdag 12.04 skal vi ha opplegg på fritidsgården. Der får vi omvisning, også får vi hilse på alle dyrene. Til slutt får vi en tur med traktoren. Barna skal med vanlig tursekk denne dagen.

Praktisk informasjon:

25.04: Foreldremøte og generalforsamling i barnehagen kl. 19:00.

Er det noe dere lurer på, er det bare å ta kontakt med oss.

Hilsen Kristine, Bjørn, Hanne, Grete og Fadi.