fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev fra cornerflagget oktober 2018

Månedsbrev fra cornerflagget oktober 2018

  • 01-10-2018

Hei!

Vi har hatt en fin og rolig tilvenningsperiode på avdelingen. Både nye barn, og barn fra huset fra funnet seg godt tilrette på cornerflagget. Vi har snakket mye om hva det vil si å være en god venn, at vi må vente på tur og dele på leker. Det er naturligvis ikke alltid like enkelt. Da er det viktig at vi voksne er tilstede og hjelper barna. Stort sett er det fin og allsidig lek på avdelingen, og lite konflikter.

Det var kjekt å komme igang med faste aktiviteter. Vi har vært på tur til Fritidsgården, lekeplass og i skogen. Vi opplever at barna trives på tur, og synes det er kjekt å vise frem hva de har i matpakken sin. De er også gode på å dele frukt med hverandre. Gode rundstykker har vi laget, og vi har lekt på fellesrommet.
Abc - gjengen har startet, og det synes de eldste barna er veldig spennende.

Vi vil takke for at så mange tok seg tid til å komme på foreldremøte. Som nevnt på møte skal vi ha tema eventyr og kunst. Vi skal bli kjent med Gullhår og de tre bjørnene, og kunsteren Edvard Munch. Bildene som vi skal se nærmere på er eventyrskogen og skrik. Vi skal sammen med barna undre oss hva vi ser på bildene, hvilke farger som blir brukt og barna skal få male sine egne malerier.
Eventyret skal vi bli kjent med i samling, men også trekke inn i hverdagen. Dramatisere eventyret når vi er på tur i skogen og i leken sammen med barna. 
Vil dere ha mer informasjon om hvordan vi jobber med tema på avdelingen, kan dere lese temaplanene som henger på informasjonstavlen.

Torsdag 1.november er det lanternefest på kvelden. Da møtes vi på Fritidsgården, og går i lystog til barnehagen. Der blir det salg av lapskaus, saft, kaffe og kunst som barna har laget. Pengene går til fadderbarnet vårt og et annet veldedig formål.
Fint om dere kan ta med et tomt syltetøyglass, som barna skal lage lyslykt av.

Husk å merk barnets tøy. Dette gjelder spesielt votter/hansker. 

Ta gjerne kontakt hvis dere lurer på noe.

Hilsen

Hilde, Inger Lise, Tatiana og Tone Merete