fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev Tverrliggeren, November-18

image

Månedsbrev Tverrliggeren, November-18

  • 02-11-2018

Hei igjen alle sammen!

Da var Oktober måned over, og vi er inne i November. Oktober har vært en fin måned på Tverrliggeren. De nye barna har kommet godt inn i gruppen, og barna leker godt med hverandre. Vi merker at det begynner å bli kaldere og at høsten er kommet for fullt. Det har vært noen regnværsdager, og vi er ute i all slags vær! De fleste barna koser seg i regnet,  de fyller bøtter med vann og lager deilige supper og matretter. Vi har som nevnt fulgt et spesielt tre og endringene som skjer i løpet av høsten. Dette har vært et spennende prosjekt, og treet står nå nesten tomt for blader. 

Kjekt at så mange møtte opp og deltok på lanternefesten! Det ble et kjempefint og langt tog som lyste vei ned til barnehagen. Håper alle koste seg og fikk med seg noen fine kunstverk hjem. 

Vi har jobbet med temaet "Gullhår og de tre bjørnene" og Van Gogh på ulike måter i Oktober. Vi har hatt samlinger, ulike formingsaktiviter samt dramatisering i skogen som ble en stor suksess! Dette temaet skal vi fortsette med i November. 

I uke 48 går vi vekk fra de faste rutinene og aktivitetene, da blir det heller ikke turdag før i Januar. Vi starter da med juleforberedelser. I slutten av November blir det kirkebesøk til Gausel kirke. 

Minner om planleggingsdag fredag 16.november, da er barnehagen stengt.

Det blir foreldresamtaler i uke 46 og i uke 48.

Høsthilsen fra alle oss på Tverrliggeren, Kristine, Liv, Ragny, Ester, Frida, Marie, Marit og Diana.