fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev april 19 Målgården

Månedsbrev april 19 Målgården

  • 01-04-2019

Hei alle sammen.

Vi har hatt en fin mars måned på avdelingen. Vi har jobbet med eventyret om Rødhette og Ulven. Barna har blitt godt kjent med innholdet. De undrer seg over at ulven kledde seg ut som bestemor. På avdelingen henger det bilder av eventyret og barna ser stadig på bildene og klarer godt å gjenkjenne historien i bildene. 

Vi fortsetter med dette, men fokuset blir naturligvis påske og påskeaktiviteter fremover. Vi jobber også med farger og alle barna er opptatt av dette nå. De yngste begynner også å lære seg fargene godt. Vi har en sang og en regle om farger. Det fenger veldig. De henger i garderoben, så det er bare å lære seg. Det passer derfor godt at vi har om kunstneren Kjell Pahr Iversen, som maler så fargerikt. Vi har malt et vårbilde som henger på avdelingen. 

For noen uker siden hadde vi en flott fargefest. Barna storkoste seg og alle var kledd i de fineste fargene. Avdelingen og fellesrommet var fint pyntet med mange slags farger. Vi hadde samling med eventyr, etterfulgt av sang, dans, og katta i sekken. 

Vi har hatt mange fine turer. Blant annet har vi vært i skogen bak Fritidsgården. Der har de laget en sansesti med hinderløype. Her har barna fått gode opplevelser og utfordringer og de har gitt uttrykk for at de liker seg der. Vi ønsker å gå flere turer dit i løpet av våren. 


Praktiske opplysninger

Onsdag 3. april er det foreldremøte og generalforsamling kl. 18:00-20:00. Velkommen.

Lørdag 6. april er det bytte/gi bort dag i barnehagen. Se informasjon på tavlen i garderoben.

Onsdag 10. april skal hele barnehagen på påsketur til Fritidsgården. Barnet kan ha med seg tursekk med kjeks, chips, frukt og vann/saft. Ikke snop. Barnehagen griller pølser til barna. Se eget informasjonsskriv på tavlen i garderoben. 

Torsdag 11. april inviterer vi til påskefrokost kl. 08:00. 

Uke 15 går vi ut av faste aktiviteter. Da er det påskeaktiviteter som er i fokus. 

15 og 16 april har barnehagen åpent fra kl. 07:30-16:30. Onsdag 17 april er barnehagen åpen fra kl. 07:30-12:00. 

Det er dugnad i barnehagen onsdag 24 april og 6 mai er det dugnad for Målgården og Tverrliggeren. Det kommer egen liste der dere melder dere på.

Fredag 26 april er det lekedag etter ønske fra barna. Barnet kan ta med seg en leke. (ikke våpen, sverd osv). Fint om dere merker leken til barnet. 

Fint om dere kan ta en opprydning i kassen og garderobehyllen til barnet. Vinterluer kan byttes ut med vårlue. Det kan også være godt for barnet å få litt lettere sko til å leke ute i.


Er det noe dere vil snakke med oss om, er det bare å ta kontakt. 

God påske til dere alle.

Pål, Wenche, Marius, Merethe, Vigdis og Silje.