fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev for 16 meteren Januar 2024

image

Månedsbrev for 16 meteren Januar 2024

  • 31-12-2023

Godt nyttår alle sammen! Håper dere har hatt en fin juletid og nyttårsfeiring.
Desember har vært en kjekk måned på avdelingen, der barna har blitt godt kjent med juletradisjoner. Vi har sunget julesanger, gått rundt juletreet, bakt julekaker og laget gaver. I desember har vi også hatt julekalender på avdelingen, der et barn har blitt trukket hver dag, og fått hengt opp bildet sitt i en rute i vinduet. Dette er noe barna syntes var veldig spennende og stas. Det var koselig med Luciafrokost sammen med dere, og nissefesten var en kjekk feiring der vi fikk besøk av nissefar. Vi var også heldige å få et par snø-dager nå i desember, så vi har lekt i snøen og akt på akebrett.
Vi har handlet inn nye leker til avdelingen; bøker, nytt kjøkkenutstyr, mer "nopper", mer playmobile, leke-verktøyssett, og mer utstyr til dukkene. Vi fortsetter å dele barna inn i gode lekegrupper, og bruke de rommene vi har tilgjengelig, som for eksempel trimrommet, stadion og lekerommet, noe barna syns er veldig kjekt.


Praktisk informasjon: Vi starter opp med faste aktiviteter igjen nå i uke 1. Det blir tur onsdagene, så da er det viktig å huske sekk med niste og vannflaske.
Husk å sjekke ekstratøy om det er noe som tilhører dere, og husk å merke barnas tøy og utstyr.


Vi gleder oss til 2024 i barnehagen!
Hilsen Hanne, Grete, Benedicte, Anita, Mats, Marlene, Brancika og Victor